top of page

Fitsporttilaiset

Sanna Feberg-Lindh

  • Grey LinkedIn Icon

Omistaja, työfysioterapeutti, valmentaja, urheiluhieroja

Hei,

olen Sanna Feberg, työfysioterapeutti ja urheilijoihin erikoistunut fysioterapeutti sekä urehiluhieroja. Pitkä historia traumatologian- ja ortopedianosastolla sairaalassa sekä post-operatiivinen hoito jatkohoito paikoissa on saanut sydämeni liekin kehittämään ja pitämään yllä kansainvälisen tason fysioterapiaa. Laaja yhteistyöverkosto lääkäreiden kanssa on uskomattoman suuri apu auttaessani asiakkaita kohti unelmiaan.

Urheilufysioterapia ja vammojen ennaltaehkäisyyn on suurin sielu tullut vuosilta 2001-2010, jolloin olin Pielaveden Sammon miesten lentopallojoukkueen apu-fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Rautainen urheilijan sielu on saanut jatkoa useiden yksilöurheilijoiden parissa ja nyt syttynyt uuteen liekkiin Koo-Koon liiga-kiekkojoukkueen fysioterapeuttina (2017-).

 

Työyhteisöt, joissa olen saanut toimia työfysioterapeuttina ovat urheilevia ammattilaisia. Siellä työni on arvostettu kansainvälisesti ja luomani toimintamallit ovat nyt käytössä useissa maissa. Työfysioterapiassa olen tehnyt työtä asiantuntijana kansainvälisesti myös erittäin arvostetussa ryhmässä. Teen työtäni koko sielullani.

 

Vien asiakkaita myös luontoon haastamaan ja/tai nautimaan luonnosta. Yhteistyö verkostoni ovat niin vahvat, että myös suurempien ryhmien vedot luonnossa onnistuvat.

 

Teen töitä itse Kouvolan toimipisteessä ja ihan pian myös Terveystalolla Kouvolassa ja Porvoossa.

 

Onpa ongelmasi pieni tai suuri niin odotan sinua,

ratkaistaan se.

 

Sanna Feberg

Heidi Aspegren

  • Grey LinkedIn Icon

Työfysioterapeutti & urheiluhieroja

Fysioterapeutti AMK

Moikka! 

Minä olen Heidi. Valmistuin fysioterapeutiksi v.2007 ja siitä lähtien toiminut yksityisellä puolella pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien parissa. Vuonna 2012 kävin työterveyshuollon täydentämiskoulutuksen ja päätyöni on tällä hetkellä työterveyshuollon puolella. 

Fysioterapeutiksi tiesin haluavani jo nuorena tyttönä. Olen aina tykännyt harrastaa liikuntaa ja juuri siksi halusinkin tulevaisuudessa työskennellä sen parissa. Uusien motoristen taitojen oppiminen on ollut minulle mielenkiinnon kohde koko ikäni, joten olen kokeillut paljon erilaisia lajeja ja liikuntamuotoja. Nuoruudessani harrastin mm. yleisurheilua, tanssia ja kävin jopa kokeilemassa taitojani jalkapallokentällä. Myöhemmin kuvioihin astui kuntosaliharjoittelu, lenkkeily ja pyöräily, mitkä edelleen pysyvät kuvioissa mukana. Mieheni innoittamana olen nyt innostunut retkeilystä ja uinnista, siksi vietämmekin mielellämme vapaa-aikamme luonnosta nauttien tai uima-altaassa polskien. 

Heidi Aspegren

bottom of page